Jak by ktoś był chętny na jakiś wypad nocny albo jakiś tor/plac dajcie znać nr tel na priva mogę podać, my z chłopakami z Piotrkowa na pewno się zbierzemy w kilka aut i zapakujemy z kilkoma zestawami opon.
Pozdro ;-)

Czarczi330 napisał(a):JAk ktos jest z belchatowa to niech podleci na ta gore kamiensk i porozmawia jak to tam jest . Ja bylbym bardzo zainteresowany ;D

czaqqR napisał(a):odgrzeje troszke temat
jest ktoś chętny do polatania razem ??? lub jakiegoś spocika w okolicach łasku Zduńskiej woli pabianic łodzi czy sieradza ??? miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej

czaqqR napisał(a): miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej
Czasem na miasto w nocy (troche strach bez OC), ale głównie to touge po wioskach i jeden parking MOP przy autostradzie z jednym zakrętem
jak znajdziecie fajną miejscówke gdzieś bliżej mnie to dajcie znać jakiegoś spota chętnie zalicze i zamienie kilka zdań z kimś kto nie bedzie mi
maju napisał(a):czaqqR napisał(a): miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej
He to tak jak jaCzasem na miasto w nocy (troche strach bez OC), ale głównie to touge po wioskach i jeden parking MOP przy autostradzie z jednym zakrętem
jak znajdziecie fajną miejscówke gdzieś bliżej mnie to dajcie znać jakiegoś spota chętnie zalicze i zamienie kilka zdań z kimś kto nie bedzie mi
ciągle pier..olił PO CO CI TA BMKA

wiec trzeba się jak najszybciej zorganizować i wybrać jakieś miejsce i pomyśleć co dalej 

.
w zdw jest ładne rondo i intermarche coś tam sie wymyśli byle chęci były 
nawierzchnia kiepska, poza tym urzędasy nigdy nie pozwolą tam smigać, dalej jadąc jednokierunkową jest jakiś zakład na końcu, są jakieś iliczki itp. ale to sie nie nada, no chyba że lokalni upalacze tam pośmigają z braku laku, ale dojeżdżać 30km żeby pokręcić tam bączki to mi sie nie widzi.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Heise IT-Markt [Crawler] i 11 gości