Jak by ktoś był chętny na jakiś wypad nocny albo jakiś tor/plac dajcie znać nr tel na priva mogę podać, my z chłopakami z Piotrkowa na pewno się zbierzemy w kilka aut i zapakujemy z kilkoma zestawami opon.

Pozdro ;-)
Czarczi330 napisał(a):JAk ktos jest z belchatowa to niech podleci na ta gore kamiensk i porozmawia jak to tam jest . Ja bylbym bardzo zainteresowany ;D
czaqqR napisał(a):odgrzeje troszke temat
jest ktoś chętny do polatania razem ??? lub jakiegoś spocika w okolicach łasku Zduńskiej woli pabianic łodzi czy sieradza ??? miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej
czaqqR napisał(a): miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej
maju napisał(a):czaqqR napisał(a): miotam się w okolicach jak wolny elektron a razem zawsze raźniej
He to tak jak jaCzasem na miasto w nocy (troche strach bez OC), ale głównie to touge po wioskach i jeden parking MOP przy autostradzie z jednym zakrętem
jak znajdziecie fajną miejscówke gdzieś bliżej mnie to dajcie znać jakiegoś spota chętnie zalicze i zamienie kilka zdań z kimś kto nie bedzie mi
ciągle pier..olił PO CO CI TA BMKA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości