AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Elektryka, opony, dobór felg itd.

AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Postprzez tony_rider » 20 lut 2016, o 17:07

Siema, ma ktoś może taki zegarek u siebie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=55 ... erwujesz+tę+ofertę.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zakończenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zakładce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwające%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0

koniecznie ta wersja z peakiem, mają one czujnik na 3 kable, coś mi sie popierniczyło w instalacji tego zegara i przestał mi działać, urwałem niechcący kable do niego i nie wiem teraz jak to podłączyć :/ Jeśli ktoś ma instrukcję do tego zegara to bardzo proszę o wklejenie ! ew jeśli ktoś może u siebie sprawdzić jak idą piny do czujnika i powiedzieć mi jak to ma był podłączone będę bardzo wdzięczny

dzięki
tony_rider
Touge Drifter
 
Posty: 414
Dołączył(a): 6 lis 2012, o 13:59
Lokalizacja: Kraków

Re: AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Postprzez arbi » 21 lut 2016, o 15:02

Mam taki sam zegar jeszcze nie zamontowany, zrobiłem fotki, jeśli coś jeszcze potrzeba pisz :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arbi
Clutch Burner
 
Posty: 29
Dołączył(a): 6 lis 2010, o 09:33
Lokalizacja: Podkarpacie

Re: AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Postprzez tony_rider » 21 lut 2016, o 20:10

bóg zapłać dobry człowieku!
tony_rider
Touge Drifter
 
Posty: 414
Dołączył(a): 6 lis 2012, o 13:59
Lokalizacja: Kraków

Re: AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Postprzez nazi » 4 mar 2016, o 22:19

A ja mam pytanie czy da rade podlaczyc zegar autogauge pod seryjny czujnik cis oleju w bmw m52 2.8( czy bedzie to prawidlowo wskazywalo?
Avatar użytkownika
nazi
Touge Drifter
 
Posty: 124
Dołączył(a): 5 mar 2010, o 12:21

Re: AUTOGUAGE Ciśnienie oleju jak podłączyć

Postprzez selvador » 5 mar 2016, o 10:08

Poprawcie mnie jak sie myle ale ten czujnik który jest ORI w silnikach BMW działa 0-1 czyli po przekroczeniu danej wartosci zamyka obieg dla zegarów, czyli na autogauge pokaze pewnie maks wartość przy odpalaniu a potem sie wyzeruje.
selvador
Król Ronda
 
Posty: 55
Dołączył(a): 5 kwi 2015, o 11:33
Lokalizacja: Limanowa


Powrót do Inne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość