przez sinner00 » 27 kwi 2014, o 22:42
Witam wszystkich. Mam na imie Pawel, 22 lata, mieszkam w Londynie od okolo 3 lat. Pracuje jako kierowca w firmie Atlas of London.Od kiedy pamietam kocham dzwieki duzych, podrasowanych silnikow, zapach paliwa, szybka i agresywna jazde ( oczywiscie z glowa ). Juz od dluzszego czasu podoba mi sie drifting, i postanowilem ze zaczne robic cos w tym kierunku, poniewaz mam tu (londyn) taka mozliwosc ( pozwolic sobie na odpowiednie autko do tego ). A wiec zaresjestrowalem sie na tym forum zeby troszke sie oswiecic z tematami tuningu, przygotowania samochodu pod odpowiednia kategorie itp, poniewaz nic kompletnie nie mam pojecia. W Polsce mialem BMW e36 2.0 i pozwalalem sobie praktycznie zawsze przycisnac go do konca, probowalem troszke bokiem nim jezdzic ale za slaby silnik na takie zabawy. Ok dojde do sedna mojego wpisu. Mam w planach kupic Nissan Skyline R34 lub Nissan 350z i zaczac robic to co naprawde mnie kreci, i zyc tym. Ale jak zaczac ? Do kogo sie kierowac ? Co dalej jak juz kupie samochod ?? Nie mam pojecia. Dlatego wlasnie jestem tu z wami, aby dowiedziec sie wszystkiego. Pozdrawiam