wiec wrzucam swoj dupowoz na ewentualny holownik do lawety

Mam nadzieje ze temat nie bedzie nikomu przeszkadzal na DriftForum i zostanie :
Witam mam do sprzedania BMW e39 pierwsza rejestracja pazdziernik 99r model 2000r z silnikiem 3.0d M57 w manualnej skrzyni biegow (nowa tarcza+nowy docisk oraz wymieniony dwumas) autko na felgach aluminiowych 17" tyl 255/45 przod 225/45, w samochodzie zostala wymieniona podpora walu orginal BMW oraz lacznik skrzyni orginal BMW , samochod jest po swiezej wymianie filtrow pylkowych + nabita klimatyzacja oraz wymieniony filtr powietrz + odma olejowa ,tarcze przod wraz z klockami tez jakis czas temu wymienione oraz tylne klocki , kierownica multifunkcja serduszko MPAKIET,halogeny, lampy orginal Xenon ,szyberdach,zadbane, 6 x airbag, klimatrronik, hak sciagany, 4x elektryczne szyby, klapa tyl domykana + otwierana szyba (dziala) stan blacharski oceniam na dobre (+4) bo na (5) zasluguje nowe auto, zawieszenie oraz uklad kierowniczy w stanie b.dobrym bez (luzow i stukow) z reka na sercu moge polecic pojazd nic tylko siadac tankowac i jechac , mysle ze ktos kto szuka takiego auta nie zawiedzie sie i odrazu KUPI. zapraszam na jazde probna ! cena do niewielkiej negocjacji wiecej fotek na maila ps auto warte tych pieniedzy, przeglad wazny do 21 styczen 2014 oraz OC do 20 Grudnia 2013r.
Ps. auto jeszcze w miedzyczasie zostanie przeprane poniewaz jest kilka plamek bo mam 2 dzieci

Aha zapomnialem dodac ze auto posiada parktronic tyl oraz 2 komplety kluczykow z pelna dokumentacja

http://tablica.pl/oferta/bmw-e39-530d-k ... 3y7MJ.html