to teraz coś ja :d
co do terminów zawodów to nie jest taka prosta sprawa aby nie zmieniać i żeby utrzymać termin
wytłumaczę to na naszej skórze
Dostajesz termin 2 miesiące przed zawodami załatwiasz wszystko, miesiąc przed zawodami składasz papiery bo taki jest wymóg i czekasz na decyzje urzędników którzy zapewniają cie ze wszystko jest oki ze papiery masz itd tylko teraz urzędowe proceduralne czekanie wiec czekasz ogarniasz resztę tematów bo czas ucieka .
po kilku dniach wydzwaniasz pytasz co jak ? dowiadujesz się ze pani Halina od podpisu jest na wczasach pan od czegoś innego jest chory ale nie ma obawy wszystko jest oki
i nagle 2 tygodnie przed dowiadujesz sie na piśmie przykro mi bardzo ale impreza nie może się odbyć bo ptaszki bo zabytki bo hałas itd
W naszym przypadku zaplanowana II runda w Częstochowie wszystko dograne i nagle sie okazuje ze firma która miała skończyć remont obiektu w marcu nie wyrobi się na czerwiec szoko wszystko walnęło ale spoko liczyliśmy ze uda sie zrobić w innym terminie lecz firma skończyła dop pare dni temu i co gorsza nie tak jak miało być na planach jakiś urzędnik miał wizję wysepek krawężników po 40 cm i nie ma już szans na przeprowadzenie trasy
Następnie planowaliśmy kolejną rundę sztab ludzi zaangażowanych w pomoc kupę rzeczy załatwionych runda pewniak
a tu nagle decyzja z urzędu miasta z przykrością zawiadamiamy ble ble ble ze impreza nie może sie odbyć jak i żadna inna z powodu wydarzeń w POZNANIU
i co po raz kolejny termin poszedł się je..ć
LECZ JA POWIEDZIAŁEM ZE NIE ODPUSZCZĘ I 3 runda BĘDZIE WALCZĘ O NIĄ
DLATEGO JAK PRZEDMÓWCY JUŻ NAPISALI SPUSZCZAM SIĘ OLEWAM RODZINĘ PRACE BO NA NIC NIE MA CZASU A NA TY FORUM (BEZ URAZY TO NIE TYCZY SIE WSZYSTKICH I NIE PISZCIE ZE JA TO NIE:) ) GRUPA SPINACZY KTÓRZY NIE BYLI NA ZAWODACH ALBO ZAPISUJĄ SIE NA ZAWODY A NA NIE NIGDY NIE DOCIERAJĄ SPUSZCZAJĄ SIĘ HAJTOWANIEM KAŻDEGO POSTU
CIESZĘ SIĘ BARDZO JAK ZAWODNICY Z DRIFT OPEN CIESZĄ SIĘ PO ZAWODACH I DZWONIĄ DO MNIE MÓWIĄC ZE SĄ MEGA ZADOWOLENI ZE SIĘ WYJEŹDZILI ITD I ZE ROBIĘ DOBRA ROBOTĘ BO ONI ROZUMIEJĄ TO ZE MY ROBIMY TO TEZ DLA NICH