drift-rak napisał(a):koalaMT napisał(a):puly widze z twoich wypowiedzi.. że żadna liga dla ciebie nie będzie dobra... bo wszedzie jest za ciężko
Drift Open.. jest otwarte... a zdziwił byś się jak kiedyś zwyklym e30 z silnikiem bodajże 2.5 człowiek zawojował
Wiec przestań się biadolić i bierz się za robote... albo nie jeździj na zawody tylko na treningi.. tam napewno nie przegrasz
bo to POLSKA. tu drifterzy wszedzie jezdza na wysokim poziomie
Heh a gdzie sie wypowiedziałem że nie odpowiada mi żadna liga lub że wszędzie jest ciężko??
"Ciężko to sie pisze sms'y w rękawicach zimowych"
Więc może sprostuje...
Pierwsze trzy ligi które wymieniłem to jak wiadomo nie tylko trzeba potrafić jeździć ale trzeba mieć duże zaplecze finansowe...
Drift Open...wystartowałbym jakbym miał lepiej przygotowane auto a mianowicie klatka i pare drobiazgów...
Driftingowy Puchar Bałtyku...ta liga wydaje mi sie bardziej amatorska więc zdecyduje sie tam wystartować.
Napisałem że tam też trzeba umieć jeździc i poziom umiejętności jest tam duży ponieważ nazwałem ta lige "ligą amatorską" a widziałem na filmikach jak chłopaki tam PRO jeżdżą więc nie chciałem nikogo urazić...tzw...szacunek do ludzi co jeźdżą lepiej i mających wspólna pasję!
Heh Tak, dokładnie "kiedyś" takim autem by zawojował ale nie teraz...
Ochh przepraszam że sie ucze driftingu i wybieram lige która mi odpowiada i że sie zdecydowałem jeździć jeszcze amatorsko...jeżdżę na treningi aczkolwiek chciałbym więcej i podnosze swoje umiejętności z treningu na trening, a dzieki temu że startuje w zawodach spełniam swoje marzenia i nie spinam sie na wynik lub że przegram! Skoro jestem amatorem to nie jest to dla mnie żaden wstyd i nie boje sie przegrać z zawodnikiem co jeździ PRO...
"Drift-rak" ...Heh tak dokładnie...wszędzie w Polsce poziom jest bardzo wysoki
KEEP DRIFTING FUN
Pozdrawiam