Jak znajdę płytę to się za to wezmę. I mówię serio!
Jak nie znajdę to się do Ciebie zgłoszę.
Dobra, już nie robimy śmietniku w temacie (w tym zawsze byłem dobry).
Moderator: robacek
buli napisał(a):W skrócie - firma z Tajlandii produkująca trytytki?
robacek napisał(a):chetnych prosze o kontakt na gg 6767718.
co do samego filmowania to zeby troche uswiadomic Ciebie i innych chetnych do produkowania takich filmow jak Will Roegge. Kamera za 5000zl to nawet nie jest srednia kamera zeby nie powiedziec slaba:) dobra kamera czyli taka jaka ma np Will to wydatek ok 25000zł + nakładka letus'a zeby mozna bylo montowac fotograficzne obiektywy aby uzyskac glebie ostrosci jak w kamerze filmowej czyli dodatkowo letus(z tego co pamietam 1000$) + dobre obiektywy czyt od 2000zł w góre. tak wiec jak widac daleko nam do sprzetu nie mowiac juz o warsztacie takich ludzi jak Will. Adrenaline np widzialem ze uzywalo RED one to jakis tam produkcji to juz jest taki top jakiego mozna uzywac ale to tylko dla pro filmowcow.
Najtanszą opcją z dobrą jakością jest nikon D90 pozwala uzyskac ładną glebie ostrosci w rozmiarze hdv. potem jest canon D7 2x drozszy juz czyli body 5-6tys + obiektywy. jak ktos chce sie bawic w filmowanie polecam D90 na poczatek bo mozna przy okazji robic bardzo ladne zdjecia.
Niezapominaj że każdy kiedyś zaczynał. Ja np. nigdy nie robiłem wywiadów ale kuba mi zaufał i teraz je robieTCS napisał(a):Trochę słabe te fotki jak na stronę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość